Sociale media

Vijf Steller-albums om te volgen

Steller, storyteller app met toekomst. Het is meer dan een foto of een reeks foto’s. Op Steller vind je albums over uiteenlopende onderwerpen. Albums die bestaan uit meerdere foto’s en veelal zijn voorzien van informatie in de vorm van tekst. In ons land staat Steller nog in de kinderschoenen, maar wie een beetje rond struint op het platform komt werkelijk prachtige albums tegen. Goed voor de travelbranche, vinden wij. Daarom hieronder vijf albums waarvan ChefsFriends.nl vindt dat je die moet hebben gezien.

Markthal Rotterdam

De Markthal in Rotterdam. Al duizenden malen gefotografeerd. Maar deze foto’s van Jos Saris zijn wel heel bijzonder. Extreem kleurrijk en creatief qua compositie. Het levert een heerlijk album op van een heerlijke locatie. Jos is amateurfotograaf, maar doet niet onder voor de profs.

Amsterdam

Regenplassen maken Amsterdam nog mooier, moet Marianne Hope hebben gedacht toen ze met haar camera door onze hoofdstad liep. Het resultaat is een prachtig fotoboek met typische Amsterdamse straatbeelden. Niet verwonderlijk overigens deze rake beelden. Marianne is weliswaar afkomstig uit Noorwegen, maar woont al enige tijd in Amsterdam en kent er dus goed de weg.


Terschelling

Op Vlieland spreken ze een beetje plagerig van Teleurstelling als ze het hebben over hun buureiland. Maar dat vinden wij onterecht, zeker gezien de beelden. Erik Hogeboom maakte een album waarin het hem is gelukt om een aardig totaalbeeld te geven van dit Waddeneiland. Misschien niet de beste foto’s op Steller, maar wel treffend in één album gezet. Wij willen snel weer uitwaaien!

Loenen aan de Vecht

Leuk om te zien hoe Amanda het typische Hollandse dorp Loenen aan de Vecht vastlegt en presenteert. Haar album staat sinds kort op Steller en is toch al behoorlijk ‘geliked’. Onder de Stellernaam Snapforlife is ze een goede om Nederland op een positieve en creatieve wijze onder de aandacht te brengen. Wij zijn fan van Amanda!


Zeeland

Joost Bastmeijer weet op een heel plezierige wijze Zeeland te vermarkten. Met goed en gevarieerd beeld scoort zijn album goed op Steller. Foto’s voorziet hij van nuttige toeristeninformatie in het Engels. Joost heeft ook nog een aardig album gemaakt van Bonaire. Valt wat ons betreft ook onder Holland-promotie.


Zelf aan de slag

Gek op foto’s maken en deze delen? Ga dan aan de slag op Steller. Je hoeft je slechts eenmaal te registeren en kunt vervolgens naar hartenlust fotoalbums maken. Leuk om de foto’s van een weekendje weg, een bezoek aan een foodfestival of een meergangenmenu in een restaurant te bundelen. Wij gaan hiermee zeker aan de slag de komende tijd en zullen regelmatig leuke albums delen. Steller ze!

Vorig artikel

Nieuw concept Zoku: wonen en werken beter combineren

Volgend artikel

Foto’s food festival Lepeltje Lepeltje in Amersfoort

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.