Nieuws

Vier oudejaarsavond bij François Geurds in Rotterdam

Op zoek naar een bijzondere invulling van je oudejaarsavond? FG Bistro biedt twee opties voor 31 december. Vanaf 20.00 uur ben je voor 27,50 welkom en geniet je rond middernacht van een dessertbuffet, champagne en een vuurwerkshow. Dineren kan ook, er is een speciaal menu van vier of vijf gangen.

Start het nieuwe jaar bij FG Bistro. Vanaf 20.00 uur ben je welkom in de nieuwste zaak van François Geurds aan de Lloydstraat in Rotterdam.

Dessertbuffet
Voor 27,50 euro per persoon krijg je rond middernacht een dessertbuffet met glas champagne geserveerd en geniet je van een vuurwerkshow,

Diner en lunch
Dineren en lunchen kun je er ook op de laatste dag van 2016. François serveert een speciaal viergangenmenu du chef voor 55 euro of vijf gangen voor 65 euro per persoon. Liever à la carte? Dat kan eveneens.

Kerst
Van 24 tot en met 26 december wordt dit menu eveneens geserveerd. Wil je er gebruik van maken, geef dit dan aan bij je reservering.

Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar info@fgbistro.nl of door te bellen met telefoonnummer (010) 747 01 50.

Vorig artikel

Video: Joris Peters over Aan de Zweth, de ster en zijn kookstijl

Volgend artikel

Loungy Monday Christmas Style bij Bij Jef op Texel

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.