Nieuws

Vier het nieuwe jaar bij De Nederlanden in Vreeland

Bij restaurant De Nederlanden in Vreeland luiden ze op zondag 15 januari het nieuwe jaar in. Jij bent daarvoor van harte uitgenodigd. In informele setting serveren eigenaren Caroline en Wilco Berends een hapje en een drankje. De oliebolletjes naar recept van Wilco zijn van het huis.

In een informele setting in zowel de lounge als het restaurant verwelkomen wij je graag voor een hapje en een drankje.

Wilco Berends
Caroline en Wilco Berends luiden op zondag 15 januari het nieuwe jaar in en nodigen jou van harte uit daarbij aanwezig te zijn.

Hapjes en drankjes
Bij binnenkomst ontvang je een strippenkaart, waarmee je door het hele pand hapjes en drankjes kunt halen. Uiteraard komen medewerkers ook bij je langs.

Gin-tonics
Als je vertrekt, lever je de strippenkaart in en reken je af. Op het menu niet alleen heerlijke culinaire versnaperingen van sterchef Wilco Berends, maar bijvoorbeeld ook gin-tonics, lekkere wijnen en muziek.

Reserveren
Reserveren is handig en kan door het sturen van een e-mail naar info@nederlanden.nl of door te bellen met telefoonnummer (0294) 23 23 26.

Les Patrons Cuisiniers
De Nederlanden in Vreeland is in het bezit van één Michelinster en aangesloten bij restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers.

De Nederlanden vernieuwd

Restaurant en hotel De Nederlanden in Vreeland werd begin dit jaar grootscheeps verbouwd. ChefsFriends mocht de eerste bewegende beelden schieten en sprak met eigenaren Wilco en Caroline Berends.

Vorig artikel

Wynand Vogel Bokaal 2016 voor Lars van Galen

Volgend artikel

Mooiste foto’s van afgelopen weekend

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.