Bij restaurant De Nederlanden in Vreeland luiden ze op zondag 15 januari het nieuwe jaar in. Jij bent daarvoor van harte uitgenodigd. In informele setting serveren eigenaren Caroline en Wilco Berends een hapje en een drankje. De oliebolletjes naar recept van Wilco zijn van het huis.
In een informele setting in zowel de lounge als het restaurant verwelkomen wij je graag voor een hapje en een drankje.
Wilco Berends
Caroline en Wilco Berends luiden op zondag 15 januari het nieuwe jaar in en nodigen jou van harte uit daarbij aanwezig te zijn.
Hapjes en drankjes
Bij binnenkomst ontvang je een strippenkaart, waarmee je door het hele pand hapjes en drankjes kunt halen. Uiteraard komen medewerkers ook bij je langs.
Gin-tonics
Als je vertrekt, lever je de strippenkaart in en reken je af. Op het menu niet alleen heerlijke culinaire versnaperingen van sterchef Wilco Berends, maar bijvoorbeeld ook gin-tonics, lekkere wijnen en muziek.
Reserveren
Reserveren is handig en kan door het sturen van een e-mail naar info@nederlanden.nl of door te bellen met telefoonnummer (0294) 23 23 26.
Les Patrons Cuisiniers
De Nederlanden in Vreeland is in het bezit van één Michelinster en aangesloten bij restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers.
[infobox title=’De Nederlanden vernieuwd’]Restaurant en hotel De Nederlanden in Vreeland werd begin dit jaar grootscheeps verbouwd. ChefsFriends mocht de eerste bewegende beelden schieten en sprak met eigenaren Wilco en Caroline Berends.
[/infobox]
Lees verder
-
Advertorial - Ramon van Koppen is per 1 januari 2017 importeur Nederland voor OFYR. Onder…
-
Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag krijgt per 1 mei 2025 een nieuwe directeur. Boudewijn van Vilsteren…
-
De Lievergoed Collectie heeft twee nieuwe managers aangesteld om het managementteam te versterken en verdere…


