Nieuws

Vier carnaval Eindhoven met arrangement Van der Valk

De carnavalsdagen staan voor deur. In Eindhoven weten ze hoe ze dat feest moeten vieren. De naam van de stad verandert van 7 tot en met 9 februari in Lampegat. Wil je de Brabantse gezelligheid ervaren, boek dan het Lampengat Arrangement van Van der Valk-hotel Eindhoven.

Kom tijdens de carnavalsdagen de gezelligheid van het zuiden zelf ervaren, zo kondigt Van der Valk-hotel Eindhoven het Lampengat Arrangement aan.

Lampegat
In Eindhoven draait het van 7 tot en met 9 februari om carnaval. Die dagen heeft de stad de naam Lampegat, vandaar het bijzondere arrangement.

Ontbijtbuffet
Als je reserveert, dan verblijf je op een standaard kamer, geniet je van een uitgebreid ontbijtbuffet, mag je gratis gebruikmaken van zwembad, sportcentrum de parkeerplaats, en heb je vrij entree tot Jack’s Casino.

Reserveren
Voor dit arrangement geldt een vanaf-prijs van 39 euro per persoon. Heb je niets met carnaval, dan kun je toch gebruikmaken van het aanbod, het is namelijk te boeken tot en met 9 februari.

Vorig artikel

Genieten van strand en wellness met beach deal Beach Hotel

Volgend artikel

Kaartverkoop Chefs Revolution van De Librije start half februari

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.