Boergondisch

Video: Meer streekproducten in supermarkt

In de vierde aflevering van onze videoserie Boergondisch gaan chef-kok Nel Schellekens en boerin Suzanne Ruesink in op de vraag: hoe krijgen we meer streekproducten in de supermarkt?

Boergondisch is een 8-delige interviewserie met culinair ondernemer Nel Schellekens en agrarisch ondernemer Suzanne Ruesink. Beide wonen en ondernemen ze diep in de Achterhoek in respectievelijk Aalten en Winterswijk, hemelsbreed op amper 15 kilometer bij elkaar vandaan.

In onze videoserie gaan ze in op diverse thema’s zoals het belang van regionale cuisine, de keuze voor supermarkt of boerderijwinkel, de kloof tussen boer en burger, en over de Achterhoek, het Toscane van Nederland.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Herman den Blijker adviseert vernieuwd Thermen Barendrecht

Volgend artikel

Duurzaam koken thuis: wat heb ik nodig?

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.