Nieuws

Video-impressie Gault&Millau 2016 en Fine Food Professional

Een jubileum voor Gault&Millau Nederland. Maandag 2 november werd in RAI Amsterdam voor de tiende keer de gids gepresenteerd. Die lancering is onderdeel van een dagprogramma, dat verder bestaat uit een bijzondere lunch en de beurs Fine Food Professional. ChefsFriends was in de hoofdstad voor een video-impressie.

Gault&Millau reikt awards uit aan ondernemingen en mensen die het afgelopen jaar op een positieve manier zijn opgevallen. Het overzicht van de winnaars van 2016 vind je hier.

Punten
Hotels en restaurants die in de gids zijn opgenomen, krijgen punten toegekend. Het maximaal te behalen aantal is 20. In de maandag gelanceerde gids staan drie restaurants met 19,5 punten.

In onze rubriek Borrels & Bites een verslag in beeld en tekst van de presentatie in de RAI Amsterdam, te bekijken via deze link.

Vorig artikel

Fooddock in Deventer opent op 13 november

Volgend artikel

Niven Kunz komt met speciaal MichelinKids-lunch

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.