Boergondisch

Video: het belang van regionale cuisine

Wat is het belang van regionale cuisine? Chef-kok Nel Schellekends en boerin Suzanne Ruesink beantwoorden vanuit hun eigen rol deze vraag in de tweede aflevering van onze videoserie Boergondisch.

Boergondisch is een 8-delige interviewserie met culinair ondernemer Nel Schellekens en agrarisch ondernemer Suzanne Ruesink. Beide wonen en ondernemen ze diep in de Achterhoek in respectievelijk Aalten en Winterswijk, hemelsbreed op amper 15 kilometer bij elkaar vandaan.

In onze videoserie gaan ze in op diverse thema’s zoals het belang van regionale cuisine, de keuze voor supermarkt of boerderijwinkel, de kloof tussen boer en burger, en over de Achterhoek, het Toscane van Nederland. De videoserie is geproduceerd door R & R media en advies in opdracht van ChefsFriends.nl.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Kaas en alcoholvrij: niet alleen smakelijk in Dry January

Volgend artikel

Landgoedhotels presenteren ‘beetje Twents en lekker Fries’

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.