Nieuws

Video ChefsRevolution: Jonnie over Mauro Colagreco

Argentijnse roots en Italiaanse kookstijl met Franse invloeden. Mauro Colagreco betreedt zondag 18 september het podium van Theater De Spiegel in Zwolle tijdens ChefsRevolution 2016. ‘Hij heeft gewerkt bij Alain Ducasse en Alain Passard’, aldus Jonnie Boer. ‘Al die invloeden zie je terug op zijn bord en in de presentatie.’

Mauro Colagreco van restaurant Mirazur in het Franse Menton is in het bezit van twee Michelinsterren en staat op plaats 6 in de prestigieuze lijst World’s 50 Best.

Jonnie Boer
‘Zijn kookstijl is Italiaans, gemixt met de Franse keuken’, zo vertelt Jonnie Boer in de video, waarin hij zijn collega voorstelt.

Kookdemonstraties
Mauro is een van de mooie namen in de lijst met internationale topchefs, die tijdens ChefsRevolution 2016 een interactieve kookdemonstratie komen geven.

‘Hij is in de leer geweest bij onder andere Alain Ducasse en Alain Passard, en hij heeft Argentijnse roots. Al die elementen zie je terug op het bord en in zijn presentatie.’

De demonstratie van Mauro is op zondag, de dag die helaas is uitverkocht. Er zijn nog wel enkele kaarten voor de maandag. Bestellen kan via deze link.

De Librije
Alle demo’s zijn onderdeel van het door Jonnie en Thérèse Boer van De Librije georganiseerde tweedaagse culinaire evenement.

Boerenmarkt
Op het programma verder onder andere een BOERenmarkt XL, die beide dagen vrij toegankelijk is, en de bijzondere kookwedstrijd HillBilly Contest, waarin een aantal chefs de strijd aangaat met elkaar.

ChefsFriends is mediapartner van ChefsRevolution en plaatst voorafgaand aan het evenement regelmatig video’s over alles wat er te doen is. Via deze link kun je eerdere publicaties bekijken.

Vorig artikel

Restaurant ONE met benefietdiner in actie tegen Alzheimer

Volgend artikel

ChefsRevolution: gratis naar de Boerenmarkt XL

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.