Nieuws

Video ChefsRevolution: Jonnie Boer over Rasmus Kofoed

‘Een heel grote persoonlijkheid in meerdere opzichten’, aldus Jonnie Boer over de komst van Rasmus Kofoed naar ChefsRevolution. De chef van Geranium uit het Deense Kopenhagen betreedt het podium dinsdag 19 september voor een kookdemonstratie. ‘Drie Michelinsterren en winnaar van brons, zilver en goud bij de Bocuse d’Or.’

Rasmus Kofoed was de laatste chef die toezegde en is volgens Jonnie Boer ‘een heel grote persoonlijkheid in meerdere opzichten’. De eigenaar van Geranium in Kopenhagen is kersvers driesterrenchef en staat op plek 28 in de World’s 50 Best-lijst.

Bocuse d’Or
‘En drievoudig winnaar van de kookwedstrijd Bocuse d’Or. Rasmus heeft er brons, zilver en goud gewonnen en dat heeft nog niemand anders gedaan.’

De Librije
ChefsRevolution is het tweedaagse gastronomische evenement, dat op zondag 18 en maandag 19 september wordt gehouden in en rond De Librije in Zwolle.

De kookdemonstraties vinden plaats in Theater De Spiegel. Vanavond zijn, naar verwachting, de laatste tickets beschikbaar. Wil je erbij zijn, ga dan snel naar www.chefsrevolution.com/tickets.

Boerenmarkt
Op de Boerenmarkt XL maken bezoekers kennis met een dertigtal (wijn)boeren en verschillende ambachtelijke leveranciers van Jonnie en Thérèse Boer. Meer over deze bijzondere foodmarkt, die gratis is te bezoeken, vind je hier.

Culinaire evenement
ChefsFriends is mediapartner van ChefsRevolution en plaatst de komende tijd regelmatig video’s over alles wat er te doen is op het tweedaagse culinaire evenement.

Eneko Atxa
Eerder al publiceerden we de video waarin Jonnie zijn Spaanse driesterrencollega Eneko Atxa voorstelt en hoorden we Thérèse aan het woord over de kookdemonstratie van Jonnie.

Vorig artikel

Eigenaar De Kleine Schorre over vooroordelen over Nederlandse wijn

Volgend artikel

Einde aan onzekerheid voor sterrestaurant Kasteel Heemstede

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.