Nieuws

Video: Albert Rouwendal over Mövenpick Hotels

Albert Rouwendal is de Nederlandse baas van drie Mövenpick hotels in ons land; Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre, Mövenpick Hotel ’s-Hertogenbosch en Mövenpick Hotel Den Haag. In een vraaggesprek met ChefsFriends vertelt Rouwendal over deze hotels.

De opname van dit gesprek vond plaats op het dak van het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre. Op deze niet alledaagse locatie was het uit veiligheidsoverwegingen noodzakelijk om met een veiligheidsvest aan het interview af te nemen. Vandaar de zichtbare riem bij Rouwendal.

Deze video is het begin van een serie vraaggesprekken met vooraanstaande hoteldirecteuren in Nederland. De komende weken komen onder andere Dries van der Vossen van Bilderberg, Camille Oostwegel van  Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants en Etienne Verkerk van Hampshire Hotels aan het woord.

De video’s variëren van vijf tot tien minuten en zijn dus ideaal te bekijken tijdens een koffiepauze of een ander rustig moment.

 

Vorig artikel

Restaurants JRE Nederland gaan jonge gasten in de watten leggen

Volgend artikel

Inauguratie Slow Escargots door Euro-Toques Nederland

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.