Productnieuws

Verwen jezelf met ZENS lifestyle design

Productnieuws – Het Oosterse lifestyle- en designmerk ZENS geeft theedrinken een geheel andere beleving. Met serviezen in bijzondere en uiteenlopende smaken wordt het dagelijkse theemoment een verwenmoment én een cadeautje voor jezelf. Op Zenslifestyle.com shop je stijlvolle, eigentijdse, maar tegelijkertijd ook tijdloze unieke presentjes, kopjes en schaaltjes met een werelds design.

In Azië zijn theeceremonies onderdeel van de cultuur en wordt het drinken van thee beleefd als dagelijkse ‘quality time’. ZENS wil iedere liefhebber deze momenten laten beleven.

Oost ontmoet West
Met zelf ontworpen en geproduceerde handgemaakte serviezen van keramiek, ontmoeten Oost en West elkaar aan tafel.

Amsterdam
ZENS vestigde zich eind 2014 in een karakteristiek pakhuis in het oude centrum van Amsterdam. Het bedrijf legt de focus op het product, zonder daar allerlei franje omheen te bedenken.

Designproducten
ZENS gelooft in pure, echte en betaalbare designproducten. Er wordt consequent gekozen voor kwaliteit, zonder daarbij concessies te doen.

Internationale designers
Het merk werkt samen met gerenommeerde internationale designers uit onder meer Japan, Italië en het Verenigd Koninkrijk.

Tableware
Op dit moment ligt de nadruk op tableware, maar de komende jaren is de ambitie om uit te breiden door diverse design meubelstukken aan het assortiment toe te voegen.
www.zenslifestyle.com

Vorig artikel

François Geurds introduceert de FG Strippenkaart

Volgend artikel

De eetweek van Niven Kunz

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.