Nieuws

Verwarmd zwembad bij George No.5 op strand Zandvoort

Een verwarmd zwembad op het strand. Zie je het al voor je? Het bestaat en is dichterbij dan je denkt. Namelijk in Zandvoort bij George No.5.

Het is best een vreemd gezicht, zo’n echt zwembad op het Zandvoortse strand. Nee, niet zo’n pvc-bad met opstaande randen, maar een heus ingegraven zwembad. En het heeft nog verwarmd water ook. Al is dat met deze tropische temperaturen even een overbodige luxe.

Het verwarmde zwembad van horecabedrijf George No.5 is omringd door een houten vloer. Om het zwembad staan ligstoelen, matrassen om te chillen en palmbomen. Het ademt een en al Zuid-Frankrijk. Zeg maar Saint Tropez aan de Hollandse kust.

Het is overduidelijk dat de strandfaciliteiten in ons land steeds meer kwaliteit uitstralen. George No.5 in Zandvoort is een treffend voorbeeld met zijn verwarmde zwembad. Verder merken we steeds vaker dat het niveau van eten en drinken langs onze kust met sprongen vooruit gaat. Dat vinden we niet alleen leuk, maar ook belangrijk. Want zo werkt Nederland aan een nog beter strandklimaat, figuurlijk gezien dan.

Ken jij ook zo’n strandpareltje als George No.5? Laat het ons dan weten.

Foto: Facebook George No.5

Vorig artikel

Slapen in Groningen kan nu ook bij Apollo Hotels & Resorts

Volgend artikel

Ruim 150.000 volgers op Instagram voor Gastroart

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.