Nieuws

‘Verantwoord genieten’ bij hotel Merlet in Schoorl

Hotel Merlet in Schoorl heeft een speciaal arrangement gelanceerd, waarbij verantwoord genieten voorop staat. Onder de naam ‘Stay at home-away from home’ kun je met inachtneming van alle RIVM-richtlijnen ‘genieten van het leven’.

Ontsnap aan de drukke periode van thuiswerken, regelen en zorg, en ga er eventjes helemaal tussenuit, zo kondigt Merlet in School haar arrangement aan.

Regelgeving coronavirus
‘Geniet van wandel- en fietstochten door het uitgestrekte Schoorls duingebied en waai uit aan het strand met respect voor de huidige geldende regelgeving en maatregelen vanuit de overheid.’

Afstand
Dat betekent dat de sleutel op afstand wordt overhandigd, je niet wordt begeleid naar de kamer, de wellnessfaciliteiten gesloten zijn en je niet terechtkunt in het restaurant en/of het grand café.

Roomservice
Culinair genieten op de kamer, is echter wel mogelijk. Je kunt kiezen voor het arrangement met het viergangenmenu Smaak van Nederland of een dagschotel van grand café Bourgogne. Het ontbijt is eveneens roomservice.

Arrangement
Het arrangement is in principe voor maximaal twee personen. Wil je komen in een andere samenstelling, dan is het verzoek om contact op te nemen met het hotel.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Coronavlog: beperk foodmiles en koop lokaal

Volgend artikel

Videorubriek Stalorders: wanneer is boer van toegevoegde waarde

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.