Nieuws

Vegetarische ontdekkingsreis bij Goldfinch Brasserie in Amsterdam

Groenten en kruiden spelen van maandag 11 maart tot donderdag 11 april de hoofdrol bij Goldfinch Brasserie in hotel Waldorf Astoria Amsterdam. Laat je door executive chef Sidney Schutte verleiden tot een culinaire, vegetarische ontdekkingsreis van drie of vier gangen.

Van 11 maart tot 11 april serveert Goldfinch Brasserie in Amsterdam een gastronomisch vegetarisch menu van drie of vier gangen.

Sidney Schutte
De gerechten zijn van de hand van tweesterrenchef Sidney Schutte, die in Waldorf Astoria Amsterdam (ook) verantwoordelijk is voor Spectrum (voorheen Librije’s Zusje).

Lees ook: Restaurant Librije’s Zusje gaat verder als Spectrum

Groenten
Sidney is bekend om zijn aandacht voor groente en vegetarische gerechten. Het menu dat een maand wordt geserveerd, is speciaal ontwikkeld voor die periode.

Waldorf Astoria Amsterdam
Goldfinch Brasserie huisvest naast de binnentuin van Waldorf Astoria Amsterdam en is zeven dagen per week geopend.

Lees ook: Meet Sidney for a taste of Waldorf Astoria Amsterdam

Signatuur
Voor de brasserie wordt receptuur ontwikkeld met een eigen signatuur. Op de menukaart worden deze signatuurgerechten gecombineerd met klassiekers met een moderne twist en favorieten uit de internationale keuken.

Herengracht
Waldorf Astoria Amsterdam is gevestigd aan de Herengracht, in zes voormalige patriciërshuizen uit de zeventiende en achttiende eeuw.

Het hotel beschikt over 93 kamers en suites, monumentale zalen, een binnentuin, de Guerlain Spa en tweesterrenrestaurant Spectrum.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Portugese dag bij ’t Nonnetje vanwege jubileum Michel van der Kroft

Volgend artikel

Amsterdam Cocktail Week bij Bluespoon Restaurant & Bar

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.