Nieuws

Vegetarische lunchspecial bij Sense in Den Bosch

Restaurant Sense in ’s Hertogenbosch houdt op zaterdag 27 juli een speciale lunch. Het thema is ‘Veggies’ en op tafel komen vegetarische gerechten volgens de filosofie van Dutch Cuisine.

Dutch Cuisine is een stroming waarbij onder andere Hollandse groenten royaal in de schijnwerpers worden gezet. Daarnaast streeft het naar een meer bewuste en gezonde keuken.

Chef Dennis Middeldorp van Sense kookt op 27 juli volledig volgens de Dutch Cuisine-principes en bereidt een 4-gangenlunchmenu met seizoensgebonden groenten en kruiden.

De Veggies Lunch Special wordt aangeboden voor 49,50 euro per persoon en voor kinderen tot en met 11 jaar bedraagt bedrag 32,50 euro. Reserveren kan door te bellen met 073-6144208.

Restaurant Sense is gevestigd aan het Jeroen Boschplein 6 in ’s Hertogenbosch. Het restaurant beschikt over een Michelinster. Sense is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Video: Alain Caron over Michel van der Kroft

Volgend artikel

Hanzesteden zomerarrangement bij Kasteel Engelenburg in Brummen

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.