Vakantie in eigen land

Van hotel naar hotel met Achterhoekse Fietsarrangement

Met het Achterhoekse Fietsarrangement fiets je van hotel naar hotel en geniet je onderweg van de mooiste plekjes in het landschap dat dit deel van Nederland kenmerkt. Je overnacht op drie verschillende plekken en begint iedere dag met een uitgebreid ontbijt, alvorens je op weg gaat naar je volgende adres.

Tijdens dit vierdaagse arrangement fiets je van hotel naar hotel en doorkruis je prachtige plekken in het Achterhoekse landschap. Voel de wind door je haren, snuif de heerlijke bosgeuren op of laat je verrassend door een bruisend stadsleven.

Villa Ruimzicht
Je start bij hotel Villa Ruimzicht in Doetinchem, waar je incheckt en de volgende dag na een live cooking ontbijt op de fiets stapt voor je tocht naar vestingstad Groenlo. Ook daar geniet je van een uitgebreid ontbijt, alvorens je vertrekt naar hotel BonAparte in Lochem.

Doetinchem
Op de laatste dag fiets je terug naar Doetinchem, zodat je eindigt waar je bent begonnen. Deze tocht brengt je naar het kleinste stadje van Nederland.

Fietsroutenetwerk
Over je bagage hoef jij je geen zorgen te maken, dat wordt voor je vervoerd. Zo kun jij je volledig concentreren op de pracht en praal die je onderweg tegenkomt.

De tochten zijn gebaseerd op het fietsroutenetwerk en hebben een dagelijkse afstand die ligt tussen 45 en 60 kilometer.

Diner
Wil je in de genoemde hotels dineren, dan kan dat met een korting van 20 procent (drankje zijn niet inbegrepen). Het Achterhoekse Fietsarrangement is beschikbaar vanaf 179 euro per persoon.

Vorig artikel

Chef2Chef: Esther en Erik de Mönnink

Volgend artikel

Lars Albers en Randy Bouwer van start met Vigor in Vught

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.