Nieuws

Van der Valk-hotel Drachten viert 15-jarig bestaan

Van der Valk-hotel Drachten bestaat in februari vijftien jaar en viert dat met een jubileumarrangement. Op basis van twee personen verblijf je voor 45 euro per persoon op een standaard kamer, geniet je van een speciaal jubileummenu en schuif je de volgende ochtend aan voor een uitgebreid ontbijtbuffet.

Het vijftienjarig bestaan van het hotel van de Van der Valk-keten wordt in de maand februari gevierd met een aantal jubileumacties.

Slapen en eten
Slapen en eten combineren kan in Drachten met het zogeheten Jubileum Arrangement, geldig bij aankomst op vrijdag, zaterdag en zondag in februari 2016.

Overnachten
Als je met zijn tweeën op één kamer verblijft, dan betaal je 45 euro per persoon voor een overnachting in een standaard tweepersoonskamer, een jubileummenu in het restaurant of de brasserie en een uitgebreid ontbijtbuffet.

Nostalgisch menu
Wie niet wil overnachten, kan tot het einde van de maand op vrijdag, zaterdag en zondag voor 15 euro kiezen per persoon kiezen voor een ‘nostalgisch Van der Valk-menu’: Koninginnensoep, wienerschnitzel en café glacé.

High tea
Op dezelfde dagen van de week kun je in februari terecht voor de jubileum high tea 4=3, hetgeen betekent dat iedere vierde persoon niet hoeft af te rekenen.

De high tea wordt vanaf 14.30 uur geserveerd in de brasserie en is inclusief welkomstcocktail (ook alcoholvrij).

Volwassen betalen 14,50 euro, voor kinderen tot en met 11 jaar bedraagt de prijs 8,50. Minimaal twee dagen van tevoren reserveren, is noodzakelijk.

Jubileumbrunch
Zondag 28 februari wordt de jubileummaand afgesloten met een speciale brunch, eveneens tegen het speciale tarief van 15 euro per persoon. Ook nu is de ontvangst met een welkomstcocktail.

Kinderen tot en met 3 jaar schuiven gratis aan en voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar bedragen de kosten 9,50 euro per persoon.

Reserveren kan telefonisch via 0512-52 07 05 of via de website van het Van der Valk-hotel in Drachten.

Vorig artikel

François Geurds lanceert eigen cd inclusief menu

Volgend artikel

Waan je in Nederlandse misdaadserie bij Hotel Des Indes Den Haag

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.