Nieuws

Valentine’s Box voor thuis van François Geurds en Jacob Jan Boerma

François Geurds en Jacob Jan Boerma delen hun liefde voor gastronomie met een unieke culinaire samenwerking, de Tender Loving Care Valentine’s Box. Ideaal voor Valentijnsdag.

François Geurds, totaal goed voor 3 Michelinsterren (2 met Restaurant FG en 1 met Foodlabs by François Geurds), en Jacob Jan Boerma (behaalde met De Leest 3 sterren) zijn samengekomen met één liefdesmissie: de meest romantische explosie in de geschiedenis creëren.

De culinaire grootheden willen tijdens Valentijnsdag de harten veroveren met de TLC Valentine’s Box; een romantische 6 Michelinsterren beleving voor thuis. Voor vroege romantiek is er de Ontbijt Box voor 2 personen (75 euro). ’s Avonds kun je genieten van de TLC Valentine’s Box (2 personen voor 149,50 euro). Deze box is voor 100 euro te upgraden met champagne en kaviaar.

Wil je alles – dus ontbijt, TLC en upgrade – kan ben je voor 300 euro klaar. De TLC Valentine’s box is door heel Nederland te bestellen via tlc@fgrestaurant.nl.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

De favoriete restaurants in Zuid-Holland van Joris Peters

Volgend artikel

Oan Tafel van Geert-Jan Vaartjes komt met street food-tas

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.