Nieuws

Valentijnarrangement bij Avant-Garde van Groeninge Eindhoven

Wil jij Valentijnsdag met je geliefde beleven op een bijzondere locatie. Denk dan eens aan Avant-Garde van Groeninge in Eindhoven. Dinsdag 14 februari geniet je voor 75 euro per persoon van een bruisend huisaperitief, een verrassingsdiner inclusief wijnen, ijswater en een mokka- of theeservies met lekkernijen.

Het met één Michelinster bekroonde restaurant Avant-Garde Van Groeninge huisvest in het Philips Stadion en dat maakt het diner op Valentijnsdag extra bijzonder.

Johan van Groeninge
Sterchef Johan van Groeninge en zijn team serveren dinsdag 14 februari een speciaal Valentijnarrangement voor 75 euro per persoon.

Verrassingsdiner
Je wordt ontvangen met een heerlijk huisaperitief en geniet aansluitend van een verrassingsdiner van vier gangen met drie bijpassende glazen wijn, ijswater en mokka- of theeservies met lekkernijen.

Les Patrons Cuisiniers
Reserveren kan via de website van Avant-Garde Van Groeninge, dat is aangesloten bij restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers.

Vorig artikel

Nieuwe chef Hotel Des Indes start met Valentijnmenu

Volgend artikel

Video: Maarten Koek over kaastips, -trends en dranken

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.