Nieuws

Valentijn bij Amrâth Amsterdam: aardbeien en rozenblaadjes

Bij Grand Hotel Amrâth Amsterdam kun je tijdens Valentijnsdag overnachten in een van de Valentijnkamers. Op zo’n kamer staan een met rozenblaadjes bedekt kingsize bed en een rijk gevulde minibar. Bovendien word je als gast verwelkomd met aardbeien in chocolade en petit fours.

‘Om uw Valentijnsdag speciaal af te sluiten, kunt u bij ons overnachten in een van onze Valentijnkamers’, aldus Grand Hotel Amrâth Amsterdam over 14 februari, de dag van liefde en geluk.

Reserveren
Een overnachting is via de website van het hotel te reserveren voor 249 euro in de periode van donderdag 11 tot en met dinsdag 14 februari.

Wellness
Een boeking is inclusief ontbijt, kingsize bed met rozenblaadjes, een rijk gevulde minibar en aardbeien in chocolade. Bovendien kun je tijdens je verblijf onbeperkt gebruikmaken van de wellness-afdeling.

Desgewenst kan een romantisch vijfgangendiner of een high tea in het hotel bij worden geboekt.

Vorig artikel

Grootste hotel van Den Haag veranderd naar The Hague Marriott

Volgend artikel

Nieuwjaarsaanbieding van vijf gangen bij Fris in Haarlem

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.