Nieuws

Upgrade bij Vermeer Amsterdam in september en oktober

Een upgrade bij restaurant Vermeer in Amsterdam in de maanden september en oktober. Onder vermelding van ‘Roomservice’ krijg je als fan van pop-up restaurant Olof’s vijf gangen voor de prijs van vier bij de eetgelegenheid in NH Collection Barbizon Palace. Inclusief een Vermouth-cocktail bij ontvangst.

‘Op veler verzoek nog één keer de kennismakingsactie voor de fans van pop-up restaurant Roomservice at Olof’s bij restaurant Vermeer in Amsterdam’, zo wordt de traktatie aangekondigd.

Roomservice at Olof’s
Wie in de maanden september en oktober op dinsdag, woensdag of donderdag reserveert onder vermelding van ‘Roomservice’, krijgt een gratis upgrade.

Cocktail
Die upgrade bestaat uit een Vermouth-cocktail en een extra gang: vijf voor de prijs van vier, voor 65 euro.

Reserveren
Reserveren kan via de website van restaurant Vermeer. Vermeld bij je reservering ‘Roomservice.’

Chris Naylor
De keuken van Vermeer staat onder leiding van de met één Michelinster bekroonde Chris Naylor. Het restaurant is gevestigd in NH Collection Barbizon Palace.

Het nieuwe Vermeer

Restaurant Vermeer en NH Collection Barbizon Palace in Amsterdam heropenden vrijdag 10 juni na een verbouwing van vijf maanden. ChefsFriends was gast tijdens het openingsdiner, schoot de eerste bewegende beelden en sprak met hoteldirecteur Menno de Boer en sterchef Chris Naylor.

Vorig artikel

François Geurds opent FG Bistro donderdag 29 september

Volgend artikel

Taste4Life-menu voor goede doel bij Het Koetshuis Bennekom

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.