Nieuws

Unieke wijnspijs-proeverij met Mouton Rothshild 1994 bij Savarin

Restaurant, Hotel & Spa Savarin in Rijswijk bestaat dit jaar 25 jaar. Het veelzijdige bedrijf pakt daarom flink uit. Zo vindt er in april een unieke wijnproeverij plaats met als hoogtepunt Mouton Rothshild 1994.

De aankondiging is even spectaculair als mysterieus. ‘We kunnen u nog niet alles vertellen, wel dat het een unieke avond wordt’, lezen we in de nieuwsbrief van Savarin.

Op vrijdag 12 april vindt dus een unieke wijnproeverij plaats met als hoogtepunt Mouton Rothshild 1994. De avond wordt begeleid door een internationale wereldwijd gerespecteerde wijnmaker. Verder wordt de avond gepresenteerd door de enige Nederlandse Europees sommelierkampioen.

Het arrangement bevat een sprankelend aperitief, een 7-gangen walking dinner en een big bottle wijnarrangement. Prijs van dit wijnspijs-spektakel bedraagt 150 euro per persoon. Er is een beperk aantal plaatsen beschikbaar, dus snel reserveren is belangrijk.

Reserveren kan door te bellen met 070-3072050 onder vermelding van “We want to pro(ef) it! Op 12 april”.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des Rôtisseurs en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Nieuwe chef restaurant Molen de Jonge Dikkert in Amstelveen

Volgend artikel

Nieuwe serre voor Golden Tulip Hotel Central in Den Bosch

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.