Nieuws

Twente-Friesland Arrangement De Wilmersberg en Lauswolt

Landgoed De Wilmersberg in De Lutte en Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag hebben de handen ineengeslagen voor het Friesland-Twente Arrangement. Vijf dagen weg in eigen land, met verblijf in twee landelijk gelegen hotels. Beschikbaar tot en met 21 december dit jaar.

Twee bijzonder landelijk gelegen hotels hebben zoveel overeenkomsten dat ze de handen ineenslaan voor een onvergetelijke week weg in eigen land.

Landgoed
Friesland-Twente is een arrangement van vijf dagen, met verblijf op Landgoed De Wilmersberg in De Lutte en Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag.

Je verblijft twee nachten in een vernieuwde Tuinkamer van De Wilmersberg, inclusief ontbijt en driegangendiners.

De Heeren van Harinxma
En twee nachten in een van de Comfortabele Kamers van Lauswolt. In Friesland geniet je van een champagneontbijt (twee keer) en twee driegangendiners in sterrestaurant De Heeren van Harinxma.

In beide hotels is er onbeperkt thee en koffie op de kamer, kun je vrij gebruikmaken van de wellnessfaciliteiten en krijg je 10 procent korting op beautybehandelingen.

Kosten
Kom je aan op zondag, maandag of dinsdag, dan bedraagt de prijs per persoon 555 euro op basis van verblijf op een tweepersoonskamer.

Voorkeur voor aankomst op woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag, dan bedraagt de prijs per persoon 615 euro. Reserveren

Voor het maken van een reservering en verdere informatie kun je contact opnemen met Berrie Wittenberg van Landgoed de Wilmersberg (reserveringen@wilmersberg.nl) of Saskia Hoogland van Landgoed Lauswolt (shoogland@lauswolt.nl).

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Zomerweken bij sterrestaurant Het Koetshuis in Bennekom

Volgend artikel

Erik van Loo serveert romantische brunch in het park

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.