Nieuws

Tweesterrengerechten van de braai bij De Lindenhof Giethoorn

De Lindenhof in Giethoorn en Comfort Trade slaan de handen ineen voor Stars-Meat-Fire! ‘Een evenement waarbij de sterrenkeuken van Martin Kruithof de Bourgondische smaak van de braai ontmoet’, aldus de initiatiefnemers. Het evenement vindt plaats op zondag 5 juni en een plek reserveren kan voor 99 euro.

Tijdens Stars-Meat-Fire op zondag 5 juni passeren diverse gerechtjes uit de keuken van tweesterrenrestaurant De Lindenhof in Giethoorn gecombineerd met de Bourgondische smaken van het vuur de revue.

Martin Kruithof
Martin Kruithof, barbecuekampioen Ralph de Kok en Harry Havinga gaan hun uiterste best doen er een culinair hoogtepunt van te maken.

Het initiatief is een samenwerking van De Lindenhof Restaurant Hotel Lodge en Comfort Trade Outdoor Cooking uit Meppel.

Reserveren
Een plek reserveren kan voor 99 euro per persoon. Dit is inclusief menu en drankjes. De middag begint om 14.00 uur en eindigt rond de klok van 17.30 uur.

Reserveren is mogelijk via de website van Comfort Trade of door het sturen van een e-mail naar info@restaurantdelindenhof.nl o.v.v. Stars-Meat-Fire en het aantal personen.

Overnachten
Wie in Giethoorn wil overnachten, kan gebruikmaken van de verblijfsmogelijkheden bij De Lindenhof Restaurant Hotel Lodge.

Les Patrons Cuisiniers
Martin Kruithof en De Lindenhof in Giethoorn zijn aangesloten bij restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers.

Vorig artikel

Gemeente Noordwijk en Hotels van Oranje eens over nieuwbouw

Volgend artikel

Koks trainen voor ‘Olympische Spelen’ en jij kunt proeven

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.