Nieuws

Tweede To Amuse van Michel Lambermon geopend in Haarlem

Haarlem heeft er sinds vandaag een aantrekkelijke eetplek bij. SVH Meesterkok Michel Lambermon heeft er zijn tweede To Amuse geopend. In een monumentaal pand in de Zijlstraat ging vanochtend de deur open voor publiek.

To Amuse is een restaurant waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner. Om 10.00 uur gaan de deuren open en op kaart kwaliteitsgerechten voor de late ontbijters, lunch en diner.

Gekonfijte kwartelpootjes
Zo zien we op de kaart onder ander mosseltjes, kokkels, crispy pork belly, gamba piri piri en gekonfijte kwartelpootjes. Maar ook steak tartaar van kalf, Baambrugse big, bouillabaisse en gemarineerde tonijn. Voor de toetjesliefhebbers is er onder andere crème brûlée, cheese cake en plateau de fromages.

Gerechtjes
‘Elk lunchgerecht heeft een vaste prijs van 6,50 euro. Elk dinergerecht kost 12,50 euro. Je kunt je tafel zelf lekker volbouwen met gerechtjes. Als je ’s ochtends om 10.00 uur bij naar binnen komt voor een heerlijke macaron bij de koffie, dan wil je nooit meer naar buiten’, aldus Lambermon.

Tweede To Amuse
In de nieuwe zaak van To Amuse kunnen 140 gasten worden ontvangen. Lambermon, in het bezit van een SVH Meestertitel, runt To Amuse samen met Arjen Rector, die vroeger heeft gewerkt bij sterrestaurant De Vrienden van Jacob in Santpoort. De eerste vestiging van To Amuse aan de Donkere Spaarne 28 wordt gebruikt voor private dining, workshops en catering.

Foto: Michel Lambermon

 

Vorig artikel

Elk gerecht met wijn en bier bij Avant-Garde van Groeninge Eindhoven

Volgend artikel

Museumjaarkaart: volop mogelijkheden voor foodies

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.