Nieuws

Tuinlunch bij De Kromme Watergang in Hoofdplaat

Restaurant De Kromme Watergang in Hoofdplaat houdt zaterdag 17 augustus een Tuinlunch. Tweesterrenchef Edwin Vinke serveert bloemen, kruiden, groenten en fruit uit eigen tuin en combineert dat met bijvangst uit de Noordzee. Voor 75 euro all-in kun je een plek aan tafel reserveren.

De Tuinlunch van De Kromme Watergang vindt plaats in de Zilte Hof, de eigen tuin van het tweesterrenrestaurant in het Zeeuwse Hoofdplaat.

Edwin Vinke
Chef Edwin Vinke en zijn team serveren bloemen, kruiden, groenten en fruit uit eigen tuin en combineren dat met bijvangst uit de Noordzee.

Foto’s: Restaurant De Kromme Watergang volledig vernieuwd

Reserveren
De lunch start om 12.00 uur en er is plaats voor maximaal vijftig gasten. De kosten per persoon bedragen 75 euro all-in.

Reserveren kan telefonisch via nummer (0117) 348696 of via de website van De Kromme Watergang, dat is aangesloten bij Les Patrons Cuisiniers.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Smakelijke ontdekkingsreis door Italië bij hotel Winselerhof

Volgend artikel

De favoriete restaurants in Zeeland van Rutger van der Weel

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.