Nieuws

Tuinfeest bij restaurant De Lindenhof in Giethoorn

Wie van gezonde Hollandse buitenlucht en hoogwaardige culinaire gerechten houdt, moet op 11 juni naar restaurant De Lindenhof in Giethoorn. Bij het tweesterrenrestaurant vindt dan het jaarlijkse tuinfeest.

Het tuinfeest vindt, zoals vanzelfsprekend, plaats in de fraaie achtertuin van het toprestaurant. Het tuinfeest begint om 14.00 uur en duurt tot 17.30 uur.

Chef-kok en eigenaar Martin Kruithof zal samen met zijn team diverse gerechtjes de revue laten passeren. Gecombineerd met mooie wijnen, kunst en muziek belooft het een prachtige middag te worden.

Het tuinfeest meemaken, kan voor slechts 99 euro per persoon. Dit is een all-in prijs voor de hele middag en inclusief drankjes. Aanwezig zijn kan uitsluitend op reservering via info@restaurantdelindenhof.nl of via telefoonnummer 0521-361444.

Restaurant De Lindenhof in Giethoorn behoort al jarenlang tot de top van Nederland. Het restaurant beschikt over twee Michelinsterren en is aangesloten bij restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers.

Vorig artikel

Bilderberg renoveert Résidence Groot Heideborgh en Hotel ‘t Speulderbos

Volgend artikel

Puur Zee van Imko Binnerts toneel van lunch en proeverij Luxemburgse wijnen

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.