Nieuws

Truffeldiner Jonathan Karpathios in restaurant Vork & Mes

Een mooie gelegenheid voor liefhebbers van truffel. Jonathan Karpathios serveert maandag 14 november in zijn restaurant Vork & Mes in Hoofddorp een speciaal diner van zes gangen met in de hoofdrol witte en zwarte truffel uit het hoge noorden van Griekenland.

‘Afgelopen week reisde ik af naar het hoge noorden van Griekenland en daar vond ik fantastische paddenstoelen, maar ook truffel; witte, zwarte, groot en klein’, aldus Jonathan Karpathios over zijn speciale truffeldiner.

Zes gangen
Maandag 14 november serveert hij in zijn restaurant Vork & Mes in Hoofddorp zes gangen met truffel in de hoofdrol.

Griekenland
Jonathan ziet het als een mogelijkheid om liefhebbers kennis te laten maken met deze, volgens hem, prachtige Griekse schatten.

Reserveren
De kosten voor het diner bedragen 65 euro, dat bedrag is inclusief amuses, brood en water. Reserveren kan via de website van Vork & Mes.

Jonathan Karpathios: voorvechter van ‘Echt Eten’

Jonathan Karpathios maakt zich in en buiten zijn restaurant hard voor ‘Echt Eten’. Daarom heeft hij in Aalsmeer een kwekerij waar de groenten vandaan komen. ChefsFriends was er op bezoek en sprak met de chef over zijn ambities.

Vorig artikel

Moët & Chandon Grand Vintage Lunch bij Restaurant Wiesen

Volgend artikel

Proef de Beaujolais Nouveau 2016 als eerste bij Le Garage

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.