Nieuws

Tristan de Boer nieuwe chef The White Room in Amsterdam

Het met een Michelinster bekroonde The White Room by Jacob Jan Boerma in Amsterdam heeft een nieuwe chef de cuisine. Tristan de Boer neemt het stokje over van Randy Karman, die een andere uitdaging aangaat.

In het restaurant van NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky is Jacob Jan Boerma signature chef en komt de dagelijkse leiding in de keuken in handen van Tristan.

De Dam
‘Als geboren en getogen Amsterdammer zit ik in dit prachtige pand midden op de Dam helemaal op mijn plek’, zo laat de nieuwe chef de cuisine weten. ‘Het is een geweldige uitdaging. Ik kijk er naar uit onze gasten onze bekende culinaire beleving te blijven bieden en hen kennis te laten maken met mijn gerechten.’

Restaurant The White Room by Jacob Jan Boerma is geopend van dinsdag tot en met zaterdag voor diner en op zaterdag voor lunch.

Lees ook:
Video: Jacob Jan Boerma en Grand Café Krasnapolsky
Video: Grand Café Krasnapolsky op de Dam officieel open
Video: Chefs spotten bij Primedinners in NH Krasnapolsky

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Acht keer goed eten, drinken en slapen op de Waddeneilanden

Volgend artikel

Champagnelunch bij De Burgemeester in Linschoten

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.