Huisje James in Ugchelen, het culinaire landhuis naast en van Van der Valk Hotel Apeldoorn De Cantharel, heeft een transformatie ondergaan. Het fine dining-restaurant is klaar voor een nieuwe fase waarin kwaliteit, sfeer en beleving de sleutelwoorden zijn. Chef-kok Laurens Samsen licht voor de camera van ChefsFriends de veranderingen toe.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Schmidt Zeevis, la Fève chocolade en desserts, Grape ‘N’ Green en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar richard@chefsfriends.nl of rik@chefsfriends.nl.
Lees verder
-
Brass Boer Thuis is open. Het nieuwe restaurant van Jonnie en Thérèse Boer, bekend van…
-
Het Conservatorium Hotel in Amsterdam heeft Susanne Hatje benoemd tot general manager. Ze gaat de…
-
Ben je deze zomer op Texel of in de buurt van het Waddeneiland en in…