Nieuws

‘Traditional meets Millennial’ bij De Karpendonkse Hoeve

De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven heeft een nieuwe chef. Ryan Bahadoer is deze maand begonnen bij het met één Michelinster bekroonde restaurant en gaat Peter Koehn opvolgen. Voorlopig werken ze samen en kun jij als gast genieten van het beste van twee werelden: het Traditional meets Millennial-menu.

Eigenaar Ingrid van Eeghem van De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven laten weten trots te zijn op haar chefs.

‘Peter met zijn onmetelijke ervaring, ethiek en kennis en Ryan met zijn ‘out of the box’-ideeën en smaken, ‘rebel attitude’ en originele inbreng.’

Ryan Bahadoer
Sinds deze maand wordt de keuken van het sterrestaurant geleid door Peter Koehn en Ryan Bahadoer.

Soenil Bahadoer
De tweede, zoon van tweesterrenchef Soenil Bahadoer, is aangesteld als opvolger van de eerste. Voorlopig werken ze echter nog samen.

Signaturen
‘Vanaf heden ‘signeren’ Peter en Ryan onze gerechten’, aldus Ingrid. ‘Soms herkenbaar door hun eigen krabbel, soms met een gezamenlijke handtekening.’

Menu
‘Omdat wij ons kunnen voorstellen dat gasten nieuwsgierig zijn naar hoe beide chefs elkaar nu en in de toekomst inspireren, hebben wij een ‘Traditional meets Millennial’-menu samengesteld.

Voor een viergangenmenu naar keuze betaal je 60 euro. Reserveren kan via de website van De Karpendonkse Hoeve.

Vorig artikel

In keuken restaurant ’t Amsterdammertje komen werelden samen

Volgend artikel

Jaimie van Heije eert medaillewinnaars met Olympisch Menu

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.