Nieuws

Toscanini in digitale pop-up shop van online supermarkt Crisp

Het klassieke Italiaanse restaurant Toscanini in Amsterdam en de moderne online supermarkt Crisp hebben elkaar gevonden. In de digitale pop-up shop van Crisp zijn pasta’s van Toscanini te koop.

Toscanini, al sinds 1985 een icoon in Amsterdam en ver daarbuiten, is synoniem met ambachtelijke Italiaanse keuken. Zelfs de New York Times noemt het een must-visit, waar je zonder reservering vaak achter het net vist. Sinds kort komt Toscanini naar jou toe: dankzij een samenwerking met online supermarkt Crisp zijn de befaamde pasta’s van chef Leonardo Pacenti tijdelijk thuis te bereiden.

De digitale pop-up shop biedt Toscanini’s pasta-klassiekers zoals handgemaakte ravioli met brasato al barolo (runderstoof) en verse gnocchi gevuld met porcini en witte truffel. Simpele bereiding, rijke smaken: met een geurige salieboter en gerijpte Parmezaanse kaas zet je binnen enkele minuten een Toscanini-waardig gerecht op tafel. Sluit af met huisgemaakte cantuccini in twee varianten: met anijs of chocolade.

Volgens chef Leonardo Pacenti draait de Italiaanse keuken om minder, maar beter: ‘Kwaliteit en eenvoud staan centraal. Een goede pasta heeft niet veel nodig, maar de verhoudingen en ingrediënten moeten perfect zijn. Onze pasta’s voor Crisp bevatten die kennis. Met verse ingrediënten, liefde en aandacht brengen we Toscanini naar jouw keuken’.

Avondje Toscanini: tijdelijk verkrijgbaar bij Crisp

Het exclusieve pakket ‘Avondje Toscanini’ is vanaf nu verkrijgbaar bij Crisp voor 23,49 euro (2 personen) en bevat:

  • Handgemaakte ravioli brasato al barolo
  • Verse gnocchi met een vulling van porcini en witte truffel
  • Biologische salie en roomboter van Den Eelder
  • Parmezaanse kaas van Colla Spa (14 maanden gerijpt)
  • Huisgemaakte cantuccini met anijs of chocolade

Lees ook:
Italiaanse chef naar Aroma in Vaassen
Nederlands succes in lijst beste groenterestaurants
Mondiale lijst neemt 22 Nederlandse restaurants op

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatSchmidt Zeevisla Fève chocolade en dessertsGrape ‘N’ Green en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Amsterdam en Vaassen in ranglijst beste Italiaanse restaurants buiten Italië

Volgend artikel

Dit mag allemaal niet ontbreken als je een groot diner houdt

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.