Topchefs koken op Sterren Preuvenemint in Slot Zeist

Slot Zeist is vrijdag 25 en zaterdag 26 maart het decor voor de eerste editie van het Sterren Preuvenemint. Op beide avonden verzorgen tien door Michelin bekroonde chefs onder leiding van Alex van Schaik van Slot Zeist een culinair programma. Tickets all-in zijn verkrijgbaar voor 349 euro per persoon.
Rode draad is een culinaire avondvullende wandeling door Slot Zeist. In de imponerende zalen staan de chefs op je te wachten met luxueuze lekkernijen en bijpassende wijnen. Je gerechten krijg je geserveerd op servies en kun je zittend eten.
Rond de klok van 22.00 uur start de after party, die je natafelend kunt doorbrengen in het loungecafé of op de dansvloer. Er is entertainment en livemuziek.
De chefs die komen koken, zijn Paul Kappé van Monarh in Tilburg, Ronald van Roon van Calla’s in Den Haag, Egon van Hoof van Mos in Amsterdam, Servais Tielman van Beluga Loves You in Maastricht, Lars van Galen van ’t Lansink in Hengelo, Rik Jansma van Basiliek in Harderwijk, Mike Cornelissen van Rijnzicht in Doornenburg, Eric van Bochove van ’t Vlasbloemeken in Koewacht, Edwin Vinke van De Kromme Watergang in Hoofdplaat, Wilco Berends van De Nederlanden in Vreeland, Hans Derks van Versaen in Ravenstein, Jozua Jaring van Ratatouille Food & Wine in Haarlem en Erik de Mönnink van De Swarte Ruijter in Holten.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import, Reitsma Seafood, Non+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.