Nieuws

Tijd voor ‘misschien wel leukste feestje van het jaar’ bij Puur Zee

Ze noemen het hun misschien wel leukste feestje van het jaar: de truffellunch bij Puur Zee in Wijk aan Zee. Een evenement van eigenaren Cathy Moerdijk en Imko Binnerts met een geschiedenis die ruim twintig teruggaat. Met dank aan de kabinetsbesluiten kan deze dit jaar plaatsvinden op zondag 20 februari.

‘We weten dat terugkijken niet zinvol is en dus kijken we recht vooruit de februarimaand in’, aldus de ondernemers. ‘En laat dat nou net de maand zijn waarin we, al meer dan twintig jaar, ons misschien wel leukste feestje van het jaar vieren. Onze truffellunch!’

Met truffels uit Umbrië, die door eigenaar Imko en chef Danny Ranzijn worden verwerkt in smaakvolle gerechten. De lunch start om 13.00 uur, inloop vanaf 12.30 uur, en de prijs bedraagt 142,50 euro per persoon. Dit bedrag is inclusief aperitief en bijpassende wijnen.

Lees ook:
Nieuwe chef-kok voor restaurant Puur Zee van Imko Binnerts

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Dit moet jij weten over de koffiebonen Arabica en Robusta

Volgend artikel

Chaîne luncht bij The Millèn en jij kunt aanschuiven

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.