Tien Nederlanders in top 100 van The Best Chef Awards

Tien Nederlandse chefs staan in de top 100 van The Best Chef Awards. Het gaat om Jonnie Boer (13), Nick Bril (40), Joris Bijdendijk (46), Soenil Bahadoer (58), Dennis Huwaë (64), Syrco Bakker (66), Jacob Jan Boerma (67), Sidney Schutte (80), Jonathan Zandbergen (95) en Jan Sobecki (99).
De bekendmaking van de jaarlijkse lijst van The Best Chef Awards met daarop de honderd beste chefs wereldwijd, vond dit jaar plaats in Amsterdam. De ranglijst wordt samengesteld door de chefs zelf. Zij beoordelen elkaar op basis van persoonlijkheid, talent, ervaring en groei.
Jonnie Boer
Dabid Muñoz van DiverXo uit Madrid voert de lijst aan. Voor tien Nederlandse chefs is er een plek bij de beste honderd. Het hoogst genoteerd is Jonnie Boer van De Librije in Zwolle, de driesterrenchef staat op positie 13.
De andere Nederlanders in de lijst zijn: Nick Bril van The Jane in Antwerpen (40), Joris Bijdendijk van Rijks in Amsterdam (46), Soenil Bahadoer van De Lindehof in Nuenen (58), Dennis Huwaë van Daalder in Amsterdam (64), Syrco Bakker van Pure C in Cadzand (66), Jacob Jan Boerma (67), Sidney Schutte van Spectrum in Amsterdam (80), Jonathan Zandbergen van Merlet in Schoorl (95) en Jan Sobecki (99) van Tribeca in Heeze. Van harte allen!
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import, Reitsma Seafood, Non+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.