Nieuws

Tien jaar FG Restaurant: François Geurds serveert jubileummenu

Het met twee Michelinsterren bekroonde FG Restaurant in de Hofbogen in Rotterdam bestaat 10 jaar. Chef-kok en eigenaar François Geurds viert dat met een ‘Tasting Jubileummenu’ all-in van vijf gangen voor 139 euro per persoon.

Feest voor François Geurds. Schreven we eerder al over het jubileummenu ter ere van het vijfjarig bestaan van sterrestaurant FG Food Labs, nu komt daar de tiende verjaardag van FG Restaurant bij.

Rotterdam
In het tweesterrenrestaurant in de Hofbogen in Rotterdam kun je reserveren voor het ‘Tasting Jubileummenu’. De prijs bedraagt 139 euro per couvert.

Lees ook: François Geurds viert 5 jaar FG Food Labs met tasting menu

All-in
Het gaat om een all-in arrangement met een menu van vijf gangen. Inbegrepen zijn een bruisend aperitief, amuses, een bijpassend wijnarrangement of bijpassende alcoholvrije cocktails en koffie of thee met huisgemaakte friandises.

Reserveren
Tafels zijn uitsluitend te reserveren onder vermelding van ‘jubileummenu’. Dat kan telefonisch via (010) 425 05 20 of door het sturen van een e-mail naar info@fgrestaurant.nl. Het arrangement is niet beschikbaar op zaterdagavond.

ChefsFriends feliciteert François Geurds en zijn team van harte met de jubilea van zijn beide restaurants.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Raymond Prinsen start restaurant in Bredevoort

Volgend artikel

Blog: Vernieuwend en jeugdig Carelshaven bruist weer

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.