Vakantie in eigen land

Tien jaar boomhut Kaban Kapellerput: genieten op grote hoogte

De luxe boomhut KABAN van Kapellerput in Heeze bestaat tien jaar. Dit jubileum wordt door het hotel op bijzondere wijze gevierd. Je kunt gedurende de zomermaanden op bijna iedere donderdag, vrijdag en zaterdag namelijk genieten van een unieke tweedaagse KABAN Experience.

Wie kiest voor de KABAN Experience, geniet van een all-indiner op een unieke plek op het landgoed. Hoog tussen de bomen bereidt de chef KABAN heerlijke amuses en een verrassend viergangendiner op de buitenkeuken.

Zonsondergang
De avond start om 19.00 uur met een sprankelende ontvangst en ieder gerecht wordt begeleid door een bijpassende wijn.

Laat je culinair verwennen, bewonder de zonsondergang en het adembenemende uitzicht en geniet van een heerlijke (romantische) avond onder een hemel vol sterren. Ook mogelijk: kies voor een intiem diner à deux in een LoveSeat torentje.

Overnachten
Je overnacht in een Design Deluxe kamer en de volgende ochtend geniet je tijdens het ontbijt op het terras na van deze bijzondere avond. Eveneens inbegrepen is een KABAN-cadeautje voor een mooie herinnering thuis.

De KABAN Experience is ook te reservering zonder overnachting. Dit kan op basis van beschikbaarheid en kost 99 euro per persoon.

Vorig artikel

Ontdek het bijzondere Kingstreet met het belevingsarrangement

Volgend artikel

Met Chaîne des Rôtisseurs eten bij De Bloemenbeek in De Lutte

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.