Advertorial

Tien bekroonde Michelin-chefs verzorgen samen een twaalf sterrendiner

Advertorial – Van donderdag 27 maart tot en met zondag 30 maart is Kasteel de Wittenburg in Wassenaar het grootste sterrenrestaurant van Nederland. Tien bekroonde Michelin Chefs bundelen hun culinaire krachten voor een unieke walking-sitting dinner ervaring.

Na ontvangst door Chef de Chateau (Jim Boctor) met sprankelende bubbels en amuses, maak je een korte culinaire wandeling door de imponerende kasteelzalen waar vier chefs je verwennen met vier voorgerechten.

Vervolgens neem je plaats in de mooie Oranje Nassau-zaal waar zes chefs je opwachten om jou te fêteren op een culinaire beleving. Hier geniet je van vier warme gerechten en twee desserts. Terwijl jouw smaakpapillen overuren maken, word je geamuseerd door een relaxte live band. Vanzelfsprekend worden bijpassende wijnen bij de gerechten geserveerd maar ook bier en fris zijn inclusief.

De avond gaat verder om 22.00 uur met een sfeervolle afterparty in het gezellige lounge-café, waar je kunt nagenieten met een kop koffie, likeuren en friandises. Voel je meer voor een feestje? Dans de nacht in op de beats van de dj in de ballroom!

Een onvergetelijke avond vol culinaire verwennerij en vermaak – mis het niet!

De deelnemende Chefs:

  • Erik van Loo** – Parkheuvel, Rotterdam 
  • Jozua Jaring* – Ratatouille Food & Wine, Haarlem
  • Ron Lemmens* – Flavours, Weert
  • Paul Kappé* – Monarh, Tilburg
  • Martin Kruithof** – De Lindenhof, Giethoorn
  • Yornie van Dijk* – Basiliek, Harderwijk
  • Lars van Galen* -’t Lansink, Enschede
  • Ronald van Roon* – Calla’s, Den Haag
  • Hans Derks* – Versaen, Ravenstein
  • Jan Smink* – Smink, Wolvega
  • Jelle Jansen* – De Woage, Gramsbergen
  • Wilco Berends* – De Nederlanden, Vreeland
  • Thomas van Santvoort* – Flicka, Kerkdriel

De dresscode is tenue de ville. Toegangskaarten vanaf € 359,00 per persoon en is inclusief: bijpassende wijnen, bier, fris, koffie, thee en likeur.

Meer informatie: www.sterrenpreuvenement.nl

Vorig artikel

Mikel Pouw van Nice to Meat voorspelt opmars orgaanvlees

Volgend artikel

Jeroen Achtien over sterren Inter Scaldes: ‘Dachten wel even ‘en nu dan?’’

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.