Nieuws

Thomas Voets nieuwe chef Benz at Kazerne in Eindhoven

De culinaire leiding in de keuken van restaurant Benz at Kazerne in Eindhoven is met ingang van 4 december in handen van Thomas Voets. De chef-kok komt over van Auberge Jean & Marie, waar hij een Bib Gourmand kookte en een plek had in de culinaire gids van Gault&Millau.

Thomas krijgt in de keuken ondersteuning van sousche Mark Groenendaal en vormt aan de voorkant een duo met maître-sommelier Alexander van der Voort. Hij laat zich inspireren door de authentieke Franse keuken en werkt volgens het kop-tot-kontprincipe.

Corona
Versterkt door de tegenstrijdige gevoelens die corona veroorzaakt, besloot Thomas dat het tijd werd om te settelen en terug te keren naar zijn Eindhovense roots. Datzelfde deed zijn voorganger bij Benz at Kazerne. Rasmus Olander keerde terug naar Zweden.

Marechaussee
Het restaurants huisvest in het koetshuis van de voormalige marechausseekazerne aan de Paradijslaan in Eindhoven en is geopend voor hotelgasten.

Luxueus
Onder leiding van founders Annemoon Geurts en Koen Rijnbeek is het met veel aandacht voor de oorspronkelijke schoonheid omgetoverd tot een intieme, luxueuze designruimte met zachte aardse kleuren, rijke materialen en toonaangevend design.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

De Koetsier, Alma en Goyvaerts krijgen plek in Michelingids

Volgend artikel

The Grand Amsterdam biedt kunstenaars onderdak en werkruimte

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.