Nieuws

Thomas Groot en Richard van Oostenbrugge van start met De Juwelier

In Amsterdam opent op 1 juli De Juwelier. Dit is het tweede restaurant van Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot, die in de hoofdstad ook 212 exploiteren. Je kunt er zeven dagen in de week terecht voor een lunch of diner à la carte.

‘We hebben er keihard aan gewerkt, het menu staat online en er kan vanaf 1 juli worden geboekt voor ons restaurant’, aldus eigenaren Thomas Groot en Richard van Oostenbrugge.

212
Voor het duo is De Juwelier in de Utrechtsestraat hun tweede zaak in Amsterdam. Tweesterrenrestaurant 212 ligt om de hoek. Eerder kookten ze al twee Michelinsterren bij Bord’Eau in hotel De l’Europe, ook in de hoofdstad.

À la carte
Bij De Juwelier kun je zeven dagen per week terecht voor lunch en diner. Geen menu, enkel à la carte. Op de eerste kaart staan vier voorgerechten, drie tussengerechten, vijf hoofdgerechten, twee kaasopties en drie desserts.

Lees ook:
No-table-restaurant ‘212’ van Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot geopend

Bas van Kranen opvolger Richard van Oostenbrugge bij Bord’Eau
Dineren bij restaurant Nultwintig op Dushi Curaçao

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Foto’s: art de vivre bij boutique hotel Weeshuis in Gouda

Volgend artikel

Zeven redenen om te gaan koken met een tajine

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.