Nieuws

Thérèse en Jonnie Boer hebben er een zaak bij in Zwolle

Thérèse en Jonnie Boer breiden hun activiteiten in Zwolle verder uit. Na De Librije, Brass Boer Thuis en Bar Senang voegen ze brasserie Jansen toe aan hun portefeuille. Met ingang van het nieuwe jaar neemt het koppel de exploitatie over van Andrea de Lange en Rik van Middendorp.

Tien jaar geleden vestigde brasserie Jansen zich aan de Nieuwe Markt en nu vinden eigenaren Rik van Middendorp en Andrea de Lange het tijd om het stokje over te dragen. In de zoektocht naar een opvolger was er in hun ogen slechts één optie: Thérèse en Jonnie Boer.

Brass Boer Thuis
‘We waren niet echt op zoek naar een nieuw restaurant, maar zo’n mooie zaak als brasserie Jansen konden we niet laten schieten’, aldus het driesterrenkoppel. ‘Het is een perfecte aanvulling op Brass Boer Thuis en Bar Senang. Drie heel verschillende bedrijven met één doel: onze gasten verwennen.’

Bonaire
Thérèse en Jonnie laten hun nieuwe zaak zoals hij is, al gaan ze op den duur wel kijken of ze wellicht wat goede gerechten vanuit hun vergelijkbare brasserie op Bonaire kunnen toevoegen op de kaart. ‘Dat is super leuk voor de gasten die al eens op het eiland zijn geweest’, aldus Jonnie.

Nieuwe Markt
Het is voor de ondernemers de derde zaak aan de Nieuwe Markt in Zwolle. In juni openden ze Bar Senang en vorig jaar april Brass Boer Thuis. Met dat laatste concept zijn ze ook actief op Bonaire en aan een vestiging op Curaçao wordt gewerkt.

Lees ook:
Foto’s: dit is de nieuwste zaak van Thérèse en Jonnie Boer
Jonnie & Thérèse openen een derde vestiging van Brass Boer op het Blue Bay Resort op Curaçao
Jonnie en Thérèse Boer openen Brass Boer Thuis op 27 april

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Joëlle en Sven Nijenhuis openen Ambrozijn op 3 december

Volgend artikel

Een schimmel die vlees lekkerder maakt? ‘Je proeft de smaak van buiten’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.