Vacatures

The Rough Meat Company zoekt souschef

Vacature – Restaurant The Rough Meat Company in Zutphen is op zoek naar een souschef. Grijp jouw kans om onderdeel uit te maken van een geweldig culinair team van The Rough Meat Company, een hip vleesconcept inspired by Michelinsterchef Peter Gast van ‘t SchultenHues in Zutphen.

The Rough Meat Company wordt gerund door de voormalig souschef van Gast, Rinaldo van Berlo. Patron Cuisinier Van Berlo is op zoek naar talentvolle ondersteuning in zijn keuken om hem bij te staan op de drukke dagen en zijn chefstaken over te nemen bij afwezigheid.

Je werkt met prachtige verse en eerlijke producten. Je maakt het de diverse gasten naar de zin door kooktalent, jouw expertise en jouw enthousiasme over het vak aan hen over te brengen op het bord.

Management en leidinggeven
Je wilt je graag verder ontwikkelen op het gebied van productkennis, management en leidinggeven. Je bent stressbesteding, ook bij 60 man walk-in, je bent sociaal richting jouw teamleden en gasten en hebt de juiste normen en waarden. Je hebt geen 9-5 mentaliteit en steekt graag jouw handen uit de mouwen.

Je wordt onderdeel van een “Rough&Tough-team” met veel kennis en expertise. Je kookt voor veel vaste gasten, zowel zakelijk als leisure, maar ontvangt ook regelmatig binnenlandse en buitenlandse nieuwe gezichten. Je kookt in The Rough Meat Company in Zutphen en verzorgt daarnaast af en toe een (BBQ)catering buiten de deur.

WIE?!
Wij zoeken voor bovenstaand takenpakket iemand die start in een van de volgende functies:

Souschef – van jou verwachten wij al een gedegen kennis en ervaring met betrekking tot dit takenpakket en de theorie en praktijk van het vak. Tevens verwachten wij enthousiasme en leergierigheid om verder te groeien op het gebied van productkennis, leidinggeven en het toepassen van calculaties, budgetteringen enz..

Chef de Parti – voor jou nemen wij de tijd en ruimte om jou in dit takenpakket te laten groeien. Wij verwachten van jou veel enthousiasme, leergierigheid en inzet met betrekking tot theorie en praktijk, en doorzettingsvermogen. Je moet voldoende ervaring hebben om een avond alleen de keuken te draaien.

Chef – van jou verwachten wij direct inzicht en overzicht, uitgebreide kennis van de producten en (kook)technieken. Tevens verwachten wij volledige kennis en bekwaamheid op het gebied van leidinggeven, calculaties, budgetteren enz..

JIJ?!
Herken jij jezelf in dit profiel?

HOE?!
Solliciteer dan door middel van het sturen van een sollicitatiebrief en een CV naar info@roughmeat.nl ter attentie van de heer R. van Berlo.

The Rough Meat Company Zutphen
Pelikaanstraat 6
www.roughmeat.nl
Geopend dinsdag tm zondag vanaf 16.00 uur

Vorig artikel

The Tailor in Krasnapolsky beste hotelbar van het jaar

Volgend artikel

Foto’s: restaurant AIR Republic van Sergio Herman open

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.