Nieuws

The Harbour Club in nieuw Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam

In het nieuwe Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam is een vestiging van The Harbour Club geopend. Restaurant en viersterrenhotel zijn gelegen aan de Vinkeveense plassen. De nieuwe eetgelegenheid heeft binnen plek voor 150 gasten en beschikt over een luxe terras met dezelfde capaciteit.

Hart van het restaurant The Harbour Club is de open keuken met zes meter lange Raw Bar. Op de menukaart gerechten als ceviche van zeebaars, Alaskan King Crab, Tomahawk steak en verschillende soorten sushi.

Terras aan het water
Op het luxe terras is plek voor 150 gasten en die kunnen zowel via het hotel als via het water een plek zoeken. Er is ruimte voor boten om aan te meren.

Hout in interieur
Het interieur van het nieuwe Apollo-hotel kenmerkt zich door de houten latjes: van de frontofficedesk tot aan de hotelkamers, gemaakt van in totaal 600 fruitkistjes.

Het interieurdesign van hotel en restaurant in uitgevoerd door Will Erens van Too Many Agencies, bekend van onder andere SNCKBR en Panache.

Vorig artikel

Favoriete Utrechtse delicatessenwinkels van Leon Mazairac

Volgend artikel

De Kloostergang introduceert nieuwe wijnkaart met masterclass

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.