Nieuws

Harbour Club Kitchen opent in Wyndham Apollo Amsterdam

In Amsterdam is de vijfde vestiging van The Harbour Club geopend. De nieuwste aanwinst huisvest in het Wyndham Apollo Hotel aan de Apollolaan. Het restaurantconcept is een joint venture tussen Apollo Hotels & Resorts en The Harbour Club.

De samenwerking met het trendy restaurantconcept van John de Jong en Richard van Leeuwen ligt volgens het hotel in lijn met haar toekomstvisie. ‘Afgelopen jaren is er flink geïnvesteerd in het hotel’, aldus area general manager Alexander Kluit.

Modernisering hotel
‘Recent zijn alle kamers volledig vernieuwd. De komst van The Harbour Club Kitchen sluit heel goed aan op de ingezette modernisering van het hotel en draagt bij aan de totaalbeleving van de gast.’

The Harbour Group
John de Jong noemt het Wyndham Apollo Hotel een droomlocatie voor The Harbour Club Kitchen. ‘Vanwege de ligging aan het water en het internationale karakter en het bereik van het hotel.’

Uitstraling
De uitstraling is ‘stoer rebels’. ‘Vanwege de verwerking van verschillende materialen, zoals hout en staal. De strak vormgegeven bar zorgt voor een intieme sfeer en het hele jaar door kan onder alle weersomstandigheden aan het water worden genoten van de mooiste plekjes van de stad.’

The Harbour Club Kitchen is zeven dagen per week geopend en biedt plaats aan 250 gasten. Het is het derde f&b-concept van het Wyndham Apollo Hotel, dat ook beschikt over fine dining-restaurant La Sirene en brasserie Marina Loungebar.

The Harbour Group beschikt naast Kitchen ook over The Harbour Club en The Oyster Club. ChefsFriends wenst beide partijen een mooie samenwerking toe en veel succes op de nieuwe locatie.

Vorig artikel

Eigen honing voor Hotel & Restaurant Groot Warnsborn

Volgend artikel

De koelkast van Kars van Wechem

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.