Vacatures

Tante Koosje in Loenen aan de Vecht zoekt chef de rang

Vacature – Het met een Michelinster bekroonde Tante Koosje in Loenen aan de Vecht is op zoek naar een chef de rang bediening. Vind jij het een uitdaging je hoofd koel te houden in drukke situaties en ben je flexibel ingesteld en een echte teamplayer, dan moet je absoluut reageren.

Tante Koosje in Loenen aan de Vecht is sinds 2005 in het bezit van een Michelinster en draait al jaren mee op het hoogste niveau in Nederland.

Klassieke gastvrijheid
Het is een klein restaurant met een zeer knusse uitstraling waar de klassieke gastvriendelijkheid hoog in het vaandel staat met een moderne insteek. Teamgeest en sfeer zijn belangrijk.

De chef de rang is hierin een belangrijke spil. Tegelijkertijd krijg je de gelegenheid je kennis en ervaring op dit niveau uit te breiden. Op je cv prijkt dan een topbedrijf.

Enthousiasme en ambitie
We zoeken iemand die enthousiast is en de ambitie heeft om te groeien. Omdat we geen lunch draaien, heb je te maken met gunstige werktijden.

Als chef de rang ben je werkzaam in het restaurant en rapporteer je aan de maître/restaurant manager. Vanwege het veelvuldige contact met (inter)nationale gasten, ben je communicatie vaardig en heb je een representatieve uitstraling.

Bediening
Je bent verantwoordelijk voor de verschillende bedieningswerkzaamheden. Denk aan het ontvangen van gasten, het reinigen van het serviesgoed en bestek, het indekken van bestek en glaswerk, het schoonmaken van restaurant en overige ruimten, het opnemen van bestellingen en het uitserveren van gerechten.

Teamplayer
Je hebt de motivatie om een lach te toveren op het gezicht van iedere gast en bent in staat om goed om te gaan met lastige situaties zoals klachten.

Het is belangrijk dat je goed kunt communiceren met de chef-kok, de souschef en de andere medewerkers in de keuken. Je vindt het een uitdaging om je hoofd koel te houden in drukke situaties, bent flexibel ingesteld en een echte teamplayer.

In onderstaande video kun je een interview bekijken met maître Robert-Jan Smeding. Voor een impressie van de gerechten volg je deze link. Heb je interesse in deze mooie en uitdagende functie, stuur dan een e-mail naar info@tante-koosje.nl.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Vlees als snoepgoed: zo herken jij de beste kwaliteit

Volgend artikel

Vijf kaashotspots die jij absoluut eens moet bezoeken

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.