Vacatures

Tante Koosje in Loenen aan de Vecht zoekt chef de partie

Vacature – Vacature in de keuken van Tante Koosje. Het met een Michelinster bekroonde restaurant in Loenen aan de Vecht heeft plek voor een chef de partie, die onder leiding van chef-kok Roland Veldhuijzen en zijn brigade voor gasten de mooiste creaties maakt en bijdraagt aan verbetering van het niveau.

Tante Koosje in Loenen aan de Vecht is sinds 2005 in het bezit van een Michelinster en draait al jaren mee op het hoogste niveau in Nederland.

Roland Veldhuijzen
Het is een klein restaurant met een zeer knusse uitstraling waar de klassieke keuken onder leiding van chef-kok Roland Veldhuijzen en zijn brigade voor onze gasten de mooie creaties maakt.

Diner
In dat team is plaats voor een chef de partie voor vijf dagen in de week. ‘Tante Koosje is de hele week geopend voor diner. Wij bieden gunstige werktijden, een prettige werksfeer en – het allerbelangrijkste – werken met de mooiste producten.’

Werkzaamheden
Als chef de partie ben je werkzaam in onze keuken en verantwoordelijk voor je eigen partie. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat het niveau van onze keuken wordt vastgehouden en zelfs verbetert.

Reageren
In onderstaande video kun je een interview bekijken met maître Robert-Jan Smeding. Kijk hier voor een impressie van de gerechten. Interesse? Stuur dan je sollicitatie naar info@tante-koosje.nl.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Luxe avond bij ’t Nonnetje met kaviaar en Champagne

Volgend artikel

De rivierkreeft: dreigende plaag én culinaire lekkernij

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.