Vacatures

Tante Kee Kaag zoekt chef de partie of zelfstandig werkend kok

Vacature – Werken op de misschien wel mooiste horecalocatie van Nederland? In voor vijf dagen werken in de zomer en vier in de winter? Zie jij jezelf staan in de keuken van het vernieuwde Tante Kee in Kaag? Dan moet je reageren op de vacature chef de partie/zelfstandig werkend kok.

Restaurant Tante Kee is al sinds 2003 gelegen op een van de meest idyllische plekken van het land. Kaageiland is een oase van rust onder de rook van Amsterdam en Leiden. Met een klein pontje (24/7) maak je een korte oversteek en ontstaat direct een ‘vakantiegevoel’.

Verbouwing
Onze zaak is begin vorig jaar grootscheeps verbouwd. In de zomer zetten we ons terras in, dat pal aan de Kagerplassen is gelegen. Boten zelf aanleggen aan een speciale steiger.

Voor onze verbouwing sleepten we een nominatie in de wacht voor de Entree Awards in de categorie ‘Best Restyling’.

Brede doelgroep
Al deze factoren maken dat Tante Kee geliefd is bij een zeer brede doelgroep. Met name in de zomer is de diversiteit enorm.

Je moet ervan houden gasten een onvergetelijke middag te bezorgen met jouw culinaire kunsten. Je mag je creativiteit dus de vrije loop laten en ons overtuigen.

Keuken
In onze keuken wordt met ambitie gekookt. Als chef de partie/zelfstandig werkend kok bieden wij jou een bovengemiddeld salaris en ga je deel uitmaken van een jong en gemotiveerd team. Het volgen van een gespecialiseerde opleiding, is bespreekbaar.

JRE-Nederland
We zijn aangesloten bij JRE-Nederland, een restaurantvereniging met louter talentvolle en gepassioneerde chefs.

Onze collega’s hebben Tante Kee uitgeroepen tot Restaurant van het Jaar 2018. Ons lidmaatschap betekent bovendien dat jij met korting kunt eten bij alle aangesloten restaurants.

Solliciteren
Zie jij een plek in onze keuken helemaal zitten na het lezen van bovenstaande, dan zien we je cv met foto met veel belangstelling tegemoet. Reageren kan tot 1 mei. Uiterlijk twee weken na je sollicitatie ontvang je van ons een reactie.

Diner voor gouden tip
Zelf geen interesse? Wijs je vriend of collega dan op deze kans. Komt hij of zij in onze keuken te werken, dan belonen we jou met een zesgangendiner of -lunch all-in voor twee personen.

Meer weten?
Heb je vragen over de vacature of wil je graag meer informatie, bel dan met telefoonnummer (0252) 544 206 en vraag naar Kim of Raymond. Wie weet, werk jij in onze keuken in de seizoenen dat Kaageiland op zijn allermooist is.

Vorig artikel

Sunday Classics bij restaurant Lucas Rive in Hoorn

Volgend artikel

Lloyd Hotel krijgt Franse sterrenchef Gauthier op bezoek

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.