Nieuws

Taiko Bar nieuwe naam bar Conservatorium Hotel Amsterdam

Tunes Bar in het Conservatorium Hotel heeft een nieuwe naam. Tijdens de aftrap van het 5-jarig bestaan van Taiko Amsterdam op maandag 9 september is de nieuwe naam onthuld. Bij Taiko Bar speelt het continent Azië de hoofdrol.

In de afgelopen vijf jaar is Tunes Bar onder leiding van Schilo van Coevorden volgens het hotel uitgegroeid tot een ongeëvenaarde cohesie van keuken en bar met onmiskenbare Aziatische invloeden. De nieuwe naam Taiko Bar dekt de lading veel beter.

Azië
Taiko Bar is een geheel nieuwe bar met een hoofdrol voor Azië. ‘Met Japanse whiskeys en gins van wereldfaam tot nu toe nog onbekende Asian inspired cocktails. Daarnaast een uitmuntende service, bites uit de keuken van Taiko Cuisine en een gastvrije, ongedwongen setting.’

Amsterdamse avond uit
Met de nieuwe uitstraling maakt Taiko Bar de vertaalslag van het high-end nachtleven van Shanghai en Tokyo naar de intieme setting van een Amsterdams avondje uit.

Cocktails
Bij Taiko Bar staat alles in het teken van de heilige drie-eenheid: Aziatische smaken, internationale luxe en lokale roots. Op de cocktailkaart staan zeventien creaties met daarin de beste ingrediënten van het Aziatisch continent.

Op de menukaart vind je sushi, sashimi, dim sum en een selectie ‘Taiko Favourites’. Nieuwste klassieker is de TFC: Taiko Fried Chicken.

Jubileum
De nieuwe naam voor de bar van het Conservatorium Hotel in Amsterdam werd gelanceerd op maandag 9 september. Die avond is het 5-jarig bestaan van Taiko afgetrapt.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

‘Heilige van Maastricht’ geeft Beluga Loves You nieuw gezicht

Volgend artikel

Viktor&Rolf Afternoon Tea bij Waldorf Astoria Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.