Nieuws

’t Vlasbloemeken in Koewacht viert de zomer met menu all-in

Het weer verdient het om gevierd te worden. We zijn het dan ook eens met ’t Vlasbloemeken in Koewacht. Het restaurant serveert van 26 tot en met 29 juli een vijfgangenmenu all-in voor 100 euro ‘om de zomer te vieren en omdat dit de laatste dagen zijn voor onze vakantie’.

Het bij JRE-Nederland aangesloten restaurant ’t Vlasbloemeken in Koewacht serveert de laatste dagen voor de zomersluiting een 100 euro-menu.

Eric van Bochove
‘Een leuke actie voor onze gasten om de zomer te vieren en omdat dit de laatste dagen zijn voor onze vakantie’, aldus eigenaren Bianca en Eric van Bochove.

Michelin
Als gast kun je in het door Michelin met een ster bekroonde restaurant genieten van een vijfgangenmenu all-in voor 100 euro.

Aperitief
Een bruisend aperitief, wijnen, tafelwater, koffie of thee met friandises, aperitiefhapjes en een amuse zijn inbegrepen.

Reserveren
Reserveren kan onder vermelding van ‘zomermenu’ via de website van ’t Vlasbloemeken of door te bellen met telefoonnummer (0114) 36 19 14. Online vind je ook de beschikbaarheid.

Vorig artikel

Grand Summer BBQ bij restaurant De Treeswijkhoeve in Waalre

Volgend artikel

Verjaardagsmenu bij restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.