Nieuws

’t Klooster in Wijk bij Duurstede nu ook op zondag open

Mooi nieuws voor fans van ’t Klooster in Wijk bij Duurstede. Het restaurant van Jeroen en Natasja van Hensbergen is niet alleen opnieuw geschilderd en voorzien van nieuwe verlichting, maar nu ook op zondag open. Als gast kun je voor 85 euro per persoon all-in genieten van een speciaal arrangement.

Dat ’t Klooster in Wijk bij Duurstede nu ook op zondag de deuren opent, is eigenlijk dankzij de gasten en het succes van het Cupido-arrangement dat werd geserveerd op Valentijnsdag.

Speciaal arrangement
Jeroen en Natasja serveren op zondag het Klooster-arrangement. Voor 85 euro per persoon geniet je van ontvangst met prosecco of limoncello, brood, amuses, olijfolie, plat of bruisend water, een viergangenmenu inclusief begeleidende wijnen en koffie of thee met bonbons.

Geef bij je reservering wel even aan dat je komt voor het speciale arrangement.

Frisse uitstraling
’t Klooster, aangesloten bij restaurantvereniging JRE Nederland, is het nieuwe jaar ingegaan met een frissere uitstraling. Er is geschilderd en nieuwe verlichting aangebracht.

Wijnen
Ook leuk: heb je genoten van de geserveerde wijnen, dan kun je deze kopen in wijnwinkel De Nederhof om er thuis van te genieten.

Vorig artikel

’t Havenmantsje serveert in maart speciaal arrangement all-in

Volgend artikel

23 Leukste foto's op Instagram afgelopen week

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.